rejsy

Miejska Sieć Komputerowa - ilkus.net

I n f o r m a c j a:
Informacje techniczne związane z funkcjonowaniem sieci ilkus.net
N o w e  w i a d o m o ś c i:
Re: Olkusz-miasto nieprzyjazne biznesowi
chłopie to ty chcesz aby ci sciezki rowerowe asfaltowali ? szlaki rowerowe przez las wyznaczone,a na drogach pojedyncze zakaly tamujace ruch, a nie rowerzyści którym ...
(07 wrz, 21:24, dziurabudżetowa, Olkusz)
Re: Olkusz-miasto nieprzyjazne biznesowi
Całe władze Olkusza TO STARA SITWA robią tylko pod siebie!!! Nie myślą o prostych ludziach. Gdzie nowe zakłady pracy???!!! Gdzie przemyślane inwestycje???!!! wszystkie chodniki i ...
(06 wrz, 15:58, mir, Olkusz)
Re: Który Osrodek Szkolenia Kierowców?
..ale żeczewiście polecam Panią Annę.
(04 wrz, 21:05, hehe, Olkusz)
Wiadomo gdzie piszą właściciele ośrodków jak zachwalają że są b.dobrą szkołą... Widać gdzie pisze właściciel a gdzie uczeń.
(04 wrz, 21:04, hehe, Olkusz)
Ja zdawałek u pani Ani polecam serdecznie cena jest wysoka ale się opłaca iść do porządnej szkoły jazdy niż do szmelcu. Wszystko jest wliczone w cene ...
(04 wrz, 20:43, Miły_, Olkusz)
Ja polecam panią Anię tam na prawde wiadomo że szkolą. Zdałam za 1 razem. Instruktorzy są uprzejmi i dobrze tłumaczą.
(04 wrz, 20:05, Ola55, Olkusz)
zatrudnie MECHANIK ANGLIA – Renault Citroen Peugeot
MECHANIK Renault Citroen Peugeot WIELKA BRYTANIA TYLKO Z DOSWIADCZENIEM W AUTORYZOWANYCH STACJACH. Znajomosc systemow diagnostycznych konieczna, np. planet / nexia / clip. Kursy i szkolenia mile widziane. Angielski ...
(01 wrz, 11:59, Komorowski, Dam pracę)
Re: Kurs angielskiego
Ja osobiście dużych szkół nie polecam, sam uczęszczam już kilka lat tutaj http://www.english-school.pl/ i jestem bardzo zadowolony ;) Można uczyć się na zajęciach indywidualnych lub w grupach ...
(01 wrz, 11:11, Mateusz, Olkusz)
Korepetycje z matematyki
Udzielę korepetycji z matematyki (każdy poziom). matematykaa24@op.pl
(31 sie, 15:01, matematyka, Szukam pracy)
Ja polecam Włodka, nie wiem jak w innych ośrodkach ale we Włodku wszystko elastycznie sobie dopasowywałem, miałem bardzo miła instruktorkę (Beata), dzięki której zdałem za ...
(31 sie, 11:05, Mateusz, Olkusz)
 GrupyWątki • «»Nowy wątekSzukajZaloguj
Idź do strony:  «1| 2| 3| 4|
Re: Co jest z tą siecią?
Autor: esiu
Data: 15 maj 2010, godz. 01:10
lol ;d speedtesty nie sa miarodajne, ja btym na twoim miejscu zglosil do operatora info a nie walal sie po forach ;p
dziecko neo jak dla mnie ofc ;] leipej potrolowac na forum zamiast operatorowi dac info ze nie dziala ;p jak trzeba
Autor: kocki
Data: 15 maj 2010, godz. 08:56
Marcinw napisał tak:
Co z tym netem godzina 23:46 14 maj 2010

Jeśli zgłosisz nam awarię, podając przy tym adres ip, zamieszkania itp będę mógł pomóc. Bez tego, niestety, nie jestem w stanie.
Pozdrawiam.

--
Adam Kochanowski
Autor: ~Marcinw
Data: 15 maj 2010, godz. 14:31
Do esiu: Prosze Cie nie gadaj tak phhh, dzicko neo. O północy mogłem dzwonić żeby przyjechali. Naprawcie mi to bo się rozpłacze. Padaka. Napisałem info bo może ilkus.net ma aktualnie jakieś problemy. Zostało wyjaśnione. Kocki dzięki za odpowiedz. Następnym razem zgłosze. Pozdrawiam
Autor: ~polak
Data: 15 maj 2010, godz. 21:30
a jak znowu bedzie awaria to znowu bedziesz dzwonił, zgłaszał i czekał aż ci naprawi? szkoda nerwów...Nie zgłaszaj do kockiego...weź neostrade albo internet w Orange to nie bedziesz miał żadnych awarii...serio...wiem bo mam smiling smiley
Autor: ~Marcinw
Data: 16 maj 2010, godz. 18:09
polak napisał tak:
weź neostrade albo internet w Orange to nie bedziesz miał żadnych awarii...serio...wiem bo mam smiling smiley

Neostrada to za przeproszeniem gówno miałem 7 lat. Bywało tak że awarie usówali 2 tygodnie. Nie byli w stanie powiedzieć co jest. A co najlepsze bywało tak że pomimo niedziałającego neta były momenty że działał u mnie na laptopie a u serwisantów nie.
Co do Orange jedna klika z TP. Nic dodać nic ująść.
Autor: ~nn
Data: 16 maj 2010, godz. 21:43
a co ty za głupoty opowiadasz, mam neostrade 6 lat i jeszcze zadnego problemu, a place 32 zł +vat
Idź do strony:  «1| 2| 3| 4|

Akcja: GrupyWątkiSzukajZaloguj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Kod potwierdzający:  Musisz podać kod z obrazka obok.
Przepisz kod z obrazka obok
(dot. tylko niezalogowanych użytkowników):

Smileys
...
(loading smileys)