rejsy

Miejska Sieć Komputerowa - ilkus.net

I n f o r m a c j a:
Informacje techniczne związane z funkcjonowaniem sieci ilkus.net
N o w e  w i a d o m o ś c i:
Re: Olkusz-miasto nieprzyjazne biznesowi
chłopie to ty chcesz aby ci sciezki rowerowe asfaltowali ? szlaki rowerowe przez las wyznaczone,a na drogach pojedyncze zakaly tamujace ruch, a nie rowerzyści którym ...
(07 wrz, 21:24, dziurabudżetowa, Olkusz)
Re: Olkusz-miasto nieprzyjazne biznesowi
Całe władze Olkusza TO STARA SITWA robią tylko pod siebie!!! Nie myślą o prostych ludziach. Gdzie nowe zakłady pracy???!!! Gdzie przemyślane inwestycje???!!! wszystkie chodniki i ...
(06 wrz, 15:58, mir, Olkusz)
Re: Który Osrodek Szkolenia Kierowców?
..ale żeczewiście polecam Panią Annę.
(04 wrz, 21:05, hehe, Olkusz)
Wiadomo gdzie piszą właściciele ośrodków jak zachwalają że są b.dobrą szkołą... Widać gdzie pisze właściciel a gdzie uczeń.
(04 wrz, 21:04, hehe, Olkusz)
Ja zdawałek u pani Ani polecam serdecznie cena jest wysoka ale się opłaca iść do porządnej szkoły jazdy niż do szmelcu. Wszystko jest wliczone w cene ...
(04 wrz, 20:43, Miły_, Olkusz)
Ja polecam panią Anię tam na prawde wiadomo że szkolą. Zdałam za 1 razem. Instruktorzy są uprzejmi i dobrze tłumaczą.
(04 wrz, 20:05, Ola55, Olkusz)
zatrudnie MECHANIK ANGLIA – Renault Citroen Peugeot
MECHANIK Renault Citroen Peugeot WIELKA BRYTANIA TYLKO Z DOSWIADCZENIEM W AUTORYZOWANYCH STACJACH. Znajomosc systemow diagnostycznych konieczna, np. planet / nexia / clip. Kursy i szkolenia mile widziane. Angielski ...
(01 wrz, 11:59, Komorowski, Dam pracę)
Re: Kurs angielskiego
Ja osobiście dużych szkół nie polecam, sam uczęszczam już kilka lat tutaj http://www.english-school.pl/ i jestem bardzo zadowolony ;) Można uczyć się na zajęciach indywidualnych lub w grupach ...
(01 wrz, 11:11, Mateusz, Olkusz)
Korepetycje z matematyki
Udzielę korepetycji z matematyki (każdy poziom). matematykaa24@op.pl
(31 sie, 15:01, matematyka, Szukam pracy)
Ja polecam Włodka, nie wiem jak w innych ośrodkach ale we Włodku wszystko elastycznie sobie dopasowywałem, miałem bardzo miła instruktorkę (Beata), dzięki której zdałem za ...
(31 sie, 11:05, Mateusz, Olkusz)
 GrupyWątki • «»Nowy wątekSzukajZaloguj
Idź do strony:  1| 2| 3| 4| »
Co jest z tą siecią?
Autor: ~wafal
Data: 10 cze 2007, godz. 11:00
Czy ktoś mi może odpowiedzieć kiedy będzie pełen dostęp do neta? Bo w tym momencie moge chodzić po całym serwisie ilkus.net i ilkus.pl. Wczoraj mogłem tylko zaglądać na to forum.
Wczoraj było napisane w wiadomości administracyjnej, że Netia zapewnia, że do wczoraj miała być awaria usunięta... a tu co? dziś 11:00 i neta nie ma ;/
Re: Co jest z tą siecią?
Autor: kocki
Data: 11 cze 2007, godz. 09:34
Niestety, awarię usunęli dopiero 15 minut temu. Fakt, że to musztarda po obiedzie, ale będę starał się od Netii, która jest dostawcą łącz na świat, szczegółowych wyjaśnień. Przepraszam za te długotrwałe ograniczenie sad smiley

--
Adam Kochanowski
Data: 11 cze 2007, godz. 22:00
Teraz jest net nie stabilny... raz mam 260, raz 400, raz 300, raz 600 a miałem i nawet 21000...
Data: 11 cze 2007, godz. 22:35
Proszę o kilka dni cierpliwości - w najbliższym czasie wszystko wróci do normy.

--
Adam Kochanowski
Data: 12 cze 2007, godz. 20:11
OK, powinno już być zauważalnie lepiej - jeszcze kilka nocy szlifowania i będzie dobrze smiling smiley

--
Adam Kochanowski
Data: 18 cze 2007, godz. 16:11
I dziś znowu ten siadł, ale z tego co przeczytałem na stronie głównej jest uszkodzone łącze ;(
Dziś powinno być to naprawione, ale czy będzie? Myślę, że już będzie ten net stabilny ;]
No, ale 2h jeszcze miniumum chyba trzeba czekać ;/
Data: 19 cze 2007, godz. 07:18
I jak? Jest ok?

--
Adam Kochanowski
Data: 25 cze 2007, godz. 13:45
No i wczoraj ok 23 nie było neta...

Coś ostatnio jest nie tak, niby prędkośc dobra a neta czasami nie ma
Autor: ~kochaś
Data: 1 lip 2008, godz. 14:57
Sieć popołudniami bywa przeciążona. Trzeba zwiększyć przepustowość łącza a nie tylko podłączać nowych użytkowników bo w ten sposób sieć się zapycha.
Ale cóż... biznes is biznes...
Data: 1 lip 2008, godz. 17:30
Panie Adamie, łącza jak na razie nam nie brakuje, a nawet mamy całkiem niezły zapas. Twoje problemy wynikają tylko i wyłącznie z słabej jakości łącza, o której wiesz i którą poniekąd zaakceptowałeś. Jadnak, aby nie robić sobie wzajemnej przykrości, proponuję rozwiązanie umowy i zakończenie współpracy. Niestety, plany które mieliśmy wyszły inaczej, a nie jestem w stanie wyciąć drzew sprzed Twojego domu.

--
Adam Kochanowski
Idź do strony:  1| 2| 3| 4| »

Akcja: GrupyWątkiSzukajZaloguj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
Kod potwierdzający:  Musisz podać kod z obrazka obok.
Przepisz kod z obrazka obok
(dot. tylko niezalogowanych użytkowników):

Smileys
...
(loading smileys)